HDMZ Museum en corona

Het HDMZ Museum conformeert zich aan de door het RIVM voorgeschreven coronaprotocol. Ons gebouw is voorzien van een buitenlucht circulatiesysteem.

ENTREEPRIJZEN

Entree Expositie “Colourful China” volwassenen € 7,50
Kinderen tot 12 jaar en Museumkaarthouders € 2,50
Inclusief 360 graden film “Historisch Zandvoort”

OPENINGSTIJDEN

Het museum is van 6 november 2021 t/m 9 januari 2022 geopend op woensdag en vrijdag t/m zondag van 10.00 tot 16.00 uur.
Op maandag en dinsdag en donderdag zijn wij gesloten. Wilt u met een groep komen dan kan dat op maandag of dinsdag.  Groepen vooraf graag aanmelden op info@hdmz.nl.

Het museum is gesloten op:
– 27 april Koningsdag
– 25 december Eerste kerstdag
– 31 december Oudejaarsdag
– 1 januari Nieuwjaarsdag

PRAKTISCHE INFORMATIE

We doen er zoveel mogelijk aan om iedereen een prettig museumverblijf te bieden. Op deze pagina is informatie te vinden over de voorzieningen en toegankelijkheid van HDMZ Museum Zandvoort.

BEREIKBAARHEID

HDMZ Museum Zandvoort is bereikbaar met de auto, met het OV of met de fiets.

Het HDMZ is makkelijk bereikbaar met de trein en met bus. Vanaf station Amsterdam Centraal rijdt tweemaal per uur een trein naar Zandvoort. In de zomer rijdt er vanaf Haarlem Centraal zelfs elk kwartier een trein naar Zandvoort aan Zee. Vanaf het station is het slechts 6 minuten lopen naar het museum. Of u neemt bij het station bus 81 richting Zandvoort centrum voor het laatste stukje.

Bus 80 of 81 brengt u tot aan de voordeur van het museum. U stapt uit op de Louis Davidsstraat en steekt dan schuin over. Het museum ligt links ten opzichte van de bushalte.

Via A10, A4, A9, A205, N201

Vanuit Amsterdam neemt men de A9 richting Haarlem/Zandvoort. In Haarlem volgt u de borden Zandvoort. In Zandvoort aangekomen neemt u de tweede afslag op de rotonde richting Haarlemmerstraat/N201. Na 570 meter slaat u rechtsaf richting de Grote Krocht. Na 150 meter, neemt u de eerste afslag op de rotonde richting Louis Davidsstraat. Na 95 meter bent u aangekomen bij de Louis Davidsstraat. Het museum bevindt zich aan de linkerkant.

Voor de navigatie houdt u de Parkeergarage centrum Louis Davids Carre in de Cornelis Slegerstraat aan. Dan komt u direct in de parkeergarage tegenover het museum te staan.

Parkeer uw auto in de parkeergarage in het centrum onder het Louis Davids Carré. De parkeergarage bevindt zich aan het einde van de Haarlemmerstraat. Sla na de kerk rechtsaf de Cornelis Slegerstraat in. U rijdt zo de garage centrum, Louis Davids Carré in. Sla in de parkeergarage naar links en parkeer uw auto helemaal achterin in de garage en neem de uitgang rechts naast de uitgang van Albert Heijn en u staat zo voor het HDMZ.

Parkeertarieven:
Zomer: maart tot november € 2,20 p/u
Winter: november tot maart € 0,50 p/u

CONTACT

HDMZ Museum Zandvoort

Museumcafe ‘Naast 19’

IBAN: NL19ABNA0406835969
BTW Nummer : NL854808954B01
KVK Nummer : 62416367

Schrijf je in voor de nieuwsbrief